Translate

Search This Blog

Marmuras - mozaika - mozaiek

Cv Batuan Mutiara Gemilang nuolat augo. Mes specializuojamės tiekti aukštos kokybės produktus su labai konkurencinga kaina ir patikima paslauga visiems vertingiems klientams. Žinomas kaip BMG akmuo, mes išaugo tapti vienu iš Indonezijos pirmaujančių gamintojas / gamykla akmenukas akmens plyteles ir natūralaus marmuro mozaikos. Mes buvome įsipareigoję išgauti iš marmuro akmens ir akmenukų akmenį iš oficialių šaltinių ir teisėtos kasybos. BMG Stone siūlo platų marmurinių mozaikinių akmenų ir upių roko plytelių spektrą, pasižyminčias atsparumu korozijai, atsparumu atmosferos poveikiui, stipriu ir dideliu kietumu, atspariu blukimui ir spalvos pokyčiams ir tt
 

Pastaraisiais metais mūsų kompanija vis labiau sustiprino savo buvimą akmenukų mozaikos ir marmurinės mozaikos rinkose per savo atsidavimą moksliniams tyrimams, projektavimui ir naujų produktų kūrimui.
 

"BMG Stone" gamina akmenukų plyteles, pjaustytas pjaustytas plokščias akmenukas, mini akmenukai, plytelės su smulkiu akmenuku, statmenos akmens masyvo sienelės, statmenos / stovinčios plytelės akmenukai, įvairios rūšies marmurinės mozaikos, tokios kaip monetos apyvartinės monetos, suklastotos atsitiktinės crazy fragmento mozaika , mini sumuštiniai mozaika, smulki ritininė mozaika, smaigalys, plytų mozaika, krepšynė, šešiakampė mozaika, nauja senovinė mozaika, piliakalnio mozaika, kvadrato formos mozaika 1 x 1, 2 x 2, 3 x 3, stačiakampio formos mozaika, eglutė, matmenų mozaika, Stiklo juostelės akmens mozaika, veržtukas, plytų kaulas, tetragonas, patheonas, geometrinis, chevronas, traingles, linijinės, mini plytelės su plytelėmis, mažasis prancūziškas modelis, pjaustytas plokščias marmuras, XL mozaika, sienų apmušalai / plokštės, pasienio juostos ir kt.
 

"BMG Stone" turi unikalias tradicines technologijas ir išteklius, profesionalius gamybos darbuotojus ir personalus gaminti akmenukų mozaikos ir marmurinių mozaikos produktų unikalią, menišką ir grožį. Visi mūsų darbuotojai ir darbuotojai yra gerai apmokyti pagal kokybės draudimo sistemą ir standartines saugos procedūras. Kiekviename gamybos etape mes integruojame bendrą kokybės valdymo valdymą, siekdami užtikrinti, kad produktai viršytų mūsų klientų lūkesčius. Iki šiol mūsų gaminiai buvo sėkmingai eksportuoti į daugiau nei 20 pasaulio šalių.
 

Mes didžiuojamės tuo, kad išsaugojame gamtos grožį ir atsakingai karjome akmenukais ir akmenimis. Mūsų gamtos akmenukai ir marmurinės mozaikos yra šedevras, kuris yra kruopščiai apdorojamas, kad būtų galima tiksliai užfiksuoti jo amžinąjį grožį. Tai yra natūrali Dievo dovana, kurią mes siekiame pristatyti jūsų namų, biuro, komercinio pastato ir kraštovaizdžio papuošimui.
 

Mes turime daugybę spalvų pasirinkimo papuošti ir natūralų srautą ir dizainą į savo namus: tiek patalpų, tiek lauko, taip pat gyvenamųjų ir komercinių programų. Stilinga tekstūra ir unikalus "Pebble Mosaic" dizaino elementas gali būti naudojamos vonios kambariuose, dušuose, virtuvėse, backsplashes, countertops, naudojami sienų apmušalų, židinys supa, carport, baseinai ir spas grindų plytelės, ir deniai ir patios grindų plytelės.
 

"Pebble" mozaika tinka namų dekoravimui lauko ir uždarose patalpose, pvz., Aukšto lygio konferencijų salėje, virtuvės mozaikoje, gyvenamajame kambaryje, villadom, gali būti naudojamos baseino mozaikinės plytelės, parkai, vonios mozaikinės plytelės ir lauko sienos mozaika, vandens fontanas, "carport", miegamasis, terasos, balkonai, grindys ir sienų dekoratyviniai, sienos mozaika ir daugybė papuošalų. Mūsų gaminiai gali būti naudojami kaip pilni lapai mažuose sekcijose, kad sudarytų dekoratyvines sienas (4 "x 12" arba 6 "x 12" arba 4 "x 40") arba puošmenus su kitais plytelėmis išdengtų paviršių.
 

BMG Stone, turinti ilgametę patirtį, dirba kartu su architektais, dizaineriais ir statybininkais, kurie konsultuoja ir tobulina akmens gaminius ir akmens apdailą daugeliui didelių projektų.
 

BMG Stone siūlo aukštos kokybės produktus, puikų aptarnavimą, konkurencingas kainas, galinčias atlikti daugybę pakuočių, naujų produktų RnD (moksliniai tyrimai ir projektavimas), o tobulinimo kokybę vertins augantis patenkintų klientų sąrašas. Mūsų didelė inventorizacija, greitas atsakas ir klientų pasitenkinimas yra tai, ką mes nustatėme atskirai nuo kitų akmens pramonėje. Tai mūsų įsipareigojimas teikti geriausius kokybės produktus ir paslaugas, taip pat suteikti mūsų klientams meninę prabangą. Susisiekimas su mumis yra pirmas žingsnis kuriant ilgus ir sėkmingus verslo santykius.
 

"BMG Stone" siekia pasiekti visus savo verslo tikslus su svarbiausiais ir galingiausiais marmurinių karjerų ir akmenukų akmens resursais visoms tarptautinėms grindų dangoms (akmens / kilimų) platintojams, importuotojams ir "Do It Yourself" parduotuvėms visame pasaulyje.

 

"BMG Stone" siūlo individualią ar vienkartinę pakuotę su atramine kortele ar kortele, kurioje gali būti įmonės pavadinimas, brūkšninis kodas, užsakomasis dizainas, logotipas ir prekės ženklas, įrenginiai / instrukcijos, kilmės šalis ir tt Tos pakuotės yra specializuotos mažmenininkų parduotuvėje (daryti "parduotuvės"), internetinės prekybos kanalas ir prekybos centrai.